(c) Bilde Odd: Torgeir Børven

Torgeir Børven ble sist sesongs toppscorer i Eliteserien med 21 mål på 30 kamper. – Etter alle solemerker var et videre engasjement i Odd det mest sannsynlige, men midt i det som omtales som en vellykket sesongopppkkjøring kom et ynkelig tilbud konsistent med en klubb som alltid er forsiktig.

Torgeir Børven sa for litt over en måned siden høflig nei takk og forventet å få et nytt forslag på bordet. – Til NTB forteller han det ikke skjedde:

«Jeg har ikke hørt noe mer fra Odd siden sist. Ingenting er uaktuelt, så vi får se hva som skjer framover»

Les: Timo Werner drar til England, men ikke nødvendigvis til Liverpool

«Da agenten min fortalte meg hva tilbudet var, trodde jeg at Odd køddet. Jeg visste faktisk ikke om de var seriøse med kontraktsforslaget», sa 28-åringen til Varden. Kontrakten til Børven løper ut 1. juli.

Han har prøvd lykken i utlandet en gang tidligere – i nederlandske Twente fra desember 2013 til august 2016. Det ble med 39 kamper og fire mål.

– Det hadde vært moro å prøve seg i utlandet en gang til. Det er spennende å prøve noe nytt. Det er ikke noe must for meg, men det er dumt å ikke sjekke mulighetene, sier Børven, som har snakket om Sør-Korea, USA og Japan som aktuelle destinasjoner

Les på Helsesjefen: Positive nyheter om ny corona medisin Remdesivir