Erling Braut Haaland

Vi er i ferd med å få en norsk fotballstjerne som vi ikke har sett på en stund, vi er fullstendig klar over at Erling Braut Haaland ikke enda har spilt i noen av de store ligaene, men det er bare et tidsspørsmål. 

Innen neste høst er vi 100% sitter Haaland Jr har satt norgesrekord i en overgang og at han spiller i en av de fem store. Red Bull Salzburg har en ustoppelig målscorer på laget og etter dagens hat-trick er han toppscorer i den østerrikske toppserien.

Søndag scoret han alle målene da Red Bull Salzburg slo tredjeplasserte Wolfsberg på bortebane. – Haaland fikk med det sitt femte hat-trick denne sesongen.

Les: Juventus vil friste Manchester United med fire spillere for Paul Pogba

26 mål på 18 kamper
Først hælflikket Haaland ballen i mål etter et innlegg fra Takumi Minamino etter bare tre minutter. – Et kvarter før slutt var det spisskollega Patson Daka som inntok servitørrollen og spilte fri Haaland inne i midten. Nordmannen satte kontant inn sitt 14. ligamål for sesongen med høyrefoten.

Han ga seg heller ikke der. Nok en gang var det Patson Daka som gjorde forarbeidet. Denne gangen fikk han en enkel jobb med å løpe ballen i mål.

Totalt står Erling Braut Haaland med 26 mål og seks målgivende pasninger på 18 kamper denne sesongen.

«Jeg har hørt mange rykter den siste uken. Men det er bra. (…) For øyeblikket er han i Salzburg og forhåpentligvis er han også det de kommende månedene. Samtidig kjenner vi denne bransjen», sa Red Bull Salzburg-direktør Christoph Freund etter siste Champions League kamp til VG.