Nysignerte Eric Maxim Choupo-Moting scoret to mål og skaffet et straffespark da Bayern München slo lille Düren fra nivå fem 3-0 i den tyske cupens 1. runde.

Tittelforsvareren mønstret et reservepreget lag i den utsatte cupkampen. Choupo-Moting scoret ledermålet i det 24. minutt. Thomas Müller doblet ledelsen på straffespark etter at Choupo-Moting ble felt, før debutanten fastsatte resultatet med en avslutning i krysset kvarteret før slutt.

LES: Ikke bare Pochettino som kobles til Manchester United

– Man må vinne i cupen. Det er hyggelig å være tilbake i Tyskland og å score to ganger, sa Choupo-Moting til Sky. Han ble hentet fra Paris Saint-Germain på overgangsvinduets siste dag.

Han er født i Tyskland og har tidligere spilt for flere tyske klubber, men han spiller landslagsfotball for farens hjemland Kamerun.

LES: Tyskland og Sveits involvert i målfest

Store deler av Bayern-stallen spilte landskamper tirsdag og onsdag, og laget skal spille bundesligakamp mot Arminia Bielefeld allerede lørdag. Derfor mønstret trener Hansi Flick hele fem nysigneringer i Choupo-Moting, Bouna Sarr, Marc Roca, Douglas Costa og keeper Alexander Nübel.

17-årige Jamal Musiala spilte fra start, mens 19-årige Angelo Stiller fikk sin debut som innbytter.

1. runde i cupen ble ellers avviklet midt i september, men Bayern fikk ekstra pause etter å ha vunnet mesterligaen i august. Düren skulle hatt hjemmebane, men fant at det var lettere å overholde smittevernprotokollen på Bayerns arena. Kampen ble spilt uten tilskuere.