(foto: west ham, twitter)

Da West Ham solgte Declan Rice til Arsenal i det som ble den største britiske overgangen noen sinne ble managaer David Moyes lovet at pengene ville brukes på å styrke laget.

Mens London-klubben så langt har solgt spillere for 118,6 millioner euro (hvorav 116,6 var Declan Rice) er det kjøpt for nøyaktig null kroner!. Det frusterer David Moyes som er fullstendig klar over at det braker løs i Premier League neste lørdag mot Bournemouth.

Les: Tottenhams fjerde sommer signering ser ut til å bli den dyreste

Daily Mail melder i dag at David Moyes er i ferd med å få sparken etter at forholdet til klubbens nyansatte soprtsdirektør Tim Steidten har brutt fullstendig sammen. Skotten, som ledet London-laget til en Europa Conference League-tittel forrige sesong, er naturlig nok misfornøyd med klubbens aktivitet på overgangsmarkedet.

Spenningen i klubben har økt gjennom sommeren på grunn av uenighet om hvilke spillere som skal signere. Moyes, ny sporsdirektør direktør Tim Steidten og medeier David Sullivan er uenige.

Moyes sies å ønske å hente inn spillere med Premier League-erfaring som James Ward-Prowse, Harry Maguire og Scott McTominay, mens medeier David Sullivan og Steidten, som ble ansatt i sommer, ønsker å gå en annen vei.

En av dem må gå!

Moyes og Steidtens forhold har brutt helt sammen, de hilser knapt på hverandre når de møtes i gangene på Olympia stadion.

Les: Blackburn får sin mann fra Eliteserien

West Ham som var nær nedrykk sist sesong til tross for at de hadde en av balløyas beste spillere i stallen. Tim Steidten skal ha sagt at det når man ikke vinner med «fantastiske Declan Rice i stallen er det noe som er feil med manageren»

West Ham skal i følge avisen allerede ha en liste over tiltenkte erstattere for Moyes.