Sir Jim Ratcliffe har aktivert reptilhjernen.

Denne uke signerte Chelsea Tosin Adarabioyo på free transfer fra Fulham. Manchester United gjorde et fremstøt, men da hadde midstopperen allerede bestemt seg for Stamford Bridge. Ifølge Football-Insider skyldtes nølingen fra United prosessen med å finne ut hvem som skal lede Man United fra neste sesong. Nå kommer altså kostnaden ved å ta en skikkelig grundig og nitidig prosess med å avgjøre om Erik ten Hag kan beholde jobben.

Parallelt med å evaluere Ten Hags bedrifter de to siste sesongene, jobbes det selvfølgelig med alternativer. En haug med kandidater står på lista, ifølge The Sun har nå en ny kandidat rykket inn på lista til Ratcliffe og gjengen: Eden Terzic.

LES: Skal kuppe Manchester Uniteds storsignering

2022/23-sesongen hadde den unge treneren ledet Dortmund med en hånd på ligatroffeet, før det ble snublet i siste kamp. Sjelden har begrepet «servert tittelen» vært mer treffende enn da Tuchel og Bayern München, skikkelig på hæla, takket for tjenesten og tok tittelen. Trener Eden Terzic var virkelig i trøbbel i første del av 2023/24-sesongen, femteplass i Bundesliga er heller ikke nok å beholde jobben i Dortmund, men så var det denne Champions League-finalen. Med nesten-seier mot Real Madrid viste Terzic at han kan lede et på papiret svakere lag mot tittelen som Europas beste klubb.

Vi tar alt som kommer fra The Sun med en neve salt, men når det kommer til Manchester United, er en ung, fremadstormende Champions League-finalist en potensiell kandidat. Den engelske blekka hevder Terzic er ny på blokka hos Ratcliffe og gjengen – hvis Ten Hag ikke får fortsette, selvfølgelig.

F7: Legenden Thiago Silva skapte a-ha tilstander i Brasil!