Mats Gren

Svensk damefotball er tydeligvis ikke toppen av hva Göteborg FC nye trener Mats Gren kan ønske seg. – Mr Gren har også avslørt han fortsatt har en del igjen å lære om sosiale medier.

Leter han etter en ny jobb – dager før seriestarten.

… men han mener selv at det bare var en feil: «Det var dumt av meg.»

Göteborg FCs har ambisjon om å vinne serien, samtidig som deres nye trener 56 år gamle Mats Gren er på jobbjakt i Midt-Østen.

Han delte sin interesse for alle på Linkedin.

 • Det var dumt av meg, sier Gren til GT.
 • Jeg har ikke fått noen signaler om at han ikke ville være fornøyd her, sier klubbens sportssjef Lasse Svensson.

Gøteborg FC endte på andreplass i damallsvenska under Marcus Lantzs ledelse i fjor.

Det var andre året på rad at klubben endte på andreplass.

Fra i år trenes laget av Jörgen Ericson og IFK Gøteborgs tidligere sportssjef Mats Gren. – Med en rekke høyprofilerte nyanskaffelser – som landslagstjernen Stina Blackstenius – er klubben en av gullfavorittene i årets svenske.

Målet er klart.

 • Skulle du bli nummer to igjen, blir du ikke fornøyd. Det er tydelig at vi ønsker å være i toppen, sa Mats Gren i dagene i et intervju med TT.


Søndag har GFC premiere mot Kristianstad og laget forbereder seg nå til finalekampen.

Samtidig leter Mats Gren etter jobber i Midt-Østen på Linkedin.

På det sosiale nettverket har den 56 år gamle treneren kunngjort sin interesse for å bli trener i Al Jazira fra hovedstaden Abu Dhabi i De forente arabiske emirater.

Dette er på et innlegg som klubbens nye sportssjef Mads Davidsen har lagt ut som Gren kommenterte:

«Hei Mads. Jeg ville være veldig interessert i å komme til Al Jazira som trener. Kan jeg sende dokumentene mine til deg på en e-postadresse, eller hvordan kan jeg gjøre det? Med vennlig hilsen Mats Gren ”.

Svar: «Det er ingenting»
Davidsen svarer Gren at de ikke er ute etter noen ny trener, men takker Gøteborg FC-treneren for deres interesse.

Når GT møter Mats Gren i forbindelse med FFC-treningene på fredag, sier han at han ikke ønsker å gjøre noe med det som skjedde.

 • Det er ikke noe i det hele tatt. Jeg kjenner Mads Davidsen siden jeg ikke vet hvor mange år, men han har flyttet rundt på noen, så jeg hadde ingen kontaktinformasjon for ham. Da var det dumt av meg å legge det ut. Men det er ingenting bak det hele, jeg skal ikke flytte noe sted.

Var det en feil fra din side å gjøre det offentlig?

 • Ja, ja, ja. Det var det selvfølgelig. Men det betyr ikke så mye. Jeg er uansett ikke i ferd med å flytte. Men det var mest for å komme i kontakt med Mads fordi jeg har hatt det før siden jeg var i Danmark.

Likevel, lokker det deg på en måte til å jobbe der nede?

 • Nei, det kan jeg ikke si. Midtøsten, jeg vet ikke. Hvis noe bra skjer, kanskje, men jeg får ikke noe bra hvis det ikke er gjennom noen god kontakt du har. Jeg har for dårlig CV til å gå der nede som trener.

Men du har en sjanse likevel?

 • Ja, for jeg kjenner Mads. Jeg visste ikke engang at han var der, men jeg så det på Linkedin. Den jobben fikk han nylig.

Sportssjef: «Kanskje det fungerer»
Mats Gren sier at han liker å være i Gøteborg FC.

 • Jeg trives veldig godt. Det var en god beslutning å ta denne jobben, og det har vært fint å komme ut på planen igjen. Jentene er en fantastisk gruppe.

Har du snakket med spillertroppen om kjepphest i dag?

 • Jeg tok den med Berglund (Emma, ​​Gøteborgs FC lagkaptein). Det er ingenting. Hun syntes neppe det var verdt å nevne.
 • Det er klart som sytten at hele tiden, som jeg gjorde nå, er det noe sånt som blir kastet ut for at ens navn skal sirkulere litt. Men som sagt: CVen min er ikke god nok til å få noen større klubb akkurat nå.

Lasse Svensson er sportssjef i Gøteborg FC. Når GT når ham, har han ikke sett trenerinnlegget sitt på Linkedin, og han er ikke på stedet for trening eller kamper fordi han er i en risikogruppe for koronaviruset.

 • Jeg har ikke sett det selv, og jeg har ikke fått noen signaler om at han (Mats Gren) ikke ville være fornøyd her. Men det er kanskje slik det fungerer i denne verden, sier sportssjefen, og legger til:
 • Jeg vil snakke med ham først og har ikke gjort det siden de trener, men vi har et flott forhold.