(c) La Liga: Ousmane Dembélé

Barcelonapresident Joan Laporta fortsetter å sette sammen sitt styre, og 58-åringen har blant annet utnevnt flere nye visepresidenter under sitt andre styremøte på Camp Nou tidligere denne uken. – Antonio Escudero er utnevnt til visepresident for det sosiale og Juli Guiu som visepresident for markedsføring.

Disse stillingene kommer i tillegg til de som allerede ble avtalt på det første møtet: Rafael Yuste som senior visepresident for idrett; Elena Fort som visepresident for det institusjonelle; og Eduard Romeo som visepresident for økonomi.

Les: Eduardo Camavinga får sportsdirektører til å hente frem det ekstra store sjekkheftet

Styret har også blitt enige om å velge Elena Fort som styrets talsperson og Miquel Camps som nestleder.

I tillegg har Laporta og teamet hans utnevnt Josep Cubells til sjefen for basketball; Joan Sole som direktør med ansvar for håndball; Xavier Barbany som regissør med ansvar for hockey; Aureli Mas som direktør med ansvar for futsal; Xavier Puig som direktør med ansvar for kvinnefotball; og Joan Soler som sjef for akademifotballen.

Les på Popidol: Russell Crowe dukker opp i «Thor: Love and Thunder»


Nøkkelen bak Dembeles snuoperasjon: Omgi seg med fagfolk, han har et personlig team i Barcelona


Ousmane Dembele har endelig begynt å leve opp til forventningene som kom med hans ankomst til Barcelona i 2017, med høyrevinden har siden han kom tilbake fra skade vært sentral for manager Ronald Koemans sin suksess, noe som har både berget manageren sin jobb, reversering av alle planer om å selge franskmannen og aktualisert en overgang for Lautaro Martínez.

Hele Barcelona sitt apparat har hjulpet Dembele, ikke bare har han fått hjelp til å snu sin holdning til fotball og trening, han har også en mer profesjonell livsstil utenfor banen. L’Equipe avslørte at har 23-åringen et personlig team med tre profesjonelle som sørger for at han er i toppform: Salah Ghaidi (personlig trener), Jean Baptiste Duault (fysioterapeut) og Anthony Audebaud (kokk) .

Salah Ghaidi var en idrettsutøver som konkurrerte i 400 og 800 meter løp, og han er klar over Dembeles unike natur som idrettsutøver.

«Ousmane er en Formel 1 bil, en krigsmaskin,» sa han til L’Equipe.

«Jeg er sammen med ham for å passe på ham og hjelpe ham.»

Jean Bapiste Duault var tidligere en tidligere fysioterapeut for det franske friidrettslaget, og det var hans jobb å prøve å minimere Dembeles risiko for skade.

Les på F7: Kan kasinospill bidra til å gjøre vampyrer «kult» igjen?

Til slutt har Anthony Audebaud ansvaret for Dembeles ernæring, som hadde vært en av kantspillerens største problemer siden han begynte i Barcelona. Han sørger for at det Dembele spiser er rettet mot å gjøre kroppen til en perfekt oljet maskin.

I fjor sommer var Inter Milan sin store stjerne Lautaro Martínez så nær en overgang til Barcelona som det går an å komme, men kaos, bytte av manager og økonomisk trøbbel la kjepper i veien. – Nå er nye sjefer på plass som vet hvordan man faktisk driver en fotballklubb, i løpet av kort tid leveres det på banen og økonomien skal være i kraftig bedring. Det gjør en overgang mulig, dessuten Ousmane Dembele sin gjenfunne suksess kan gjøre to til som begge deler er ideelt. – Franskmannen kan selges dyrt eller han leverer resultater og dermed også økonomi ved å vinne kamper.