Bjørn Helge Riise

Lillebror Riise og tidligere Fulham og Aalesund spiller Bjørn Helge begynner å bli såpass gammel at alle tatoveringene har mistet fargen. – 35 år gammel og nå Sogndal spiller etter å ha blitt solgt fra Aalesund i sommer. 

35 år og på slutten av en lang karriere som aktiv spiller er det virke som trener som frister. Bjørn Helge kan etter at Karl Oskar Fjørtoft ikke vil trene 2.divisjonsklubben Brattvåg neste sesong.  Brattvåg ser ut til å avslutte sesongen midt på PostNord liga tabellen avdeling 2.

Les: Manchester United tilbyr den utskjelte spilleren 2 millioner i ukelønn

Onsdag ble det klart at Karl Oskar Fjørtoft ikke trener Brattvåg neste sesong, og ifølge Sunnmørsposten er Riise og tidligere Aalesund-trener Trond Fredriksen to aktuelle kandidater til jobben.

 Hva blir kampresultatet i Manchester-derbyet? Gjett utfallet av kampen og vinn hos Betsson

Har ikke tenkt til å være spillende trener.

Bjørn Helge Riise sa til Sunnmørsposten: «Jeg skal ikke lyve. Jeg har store ambisjoner som trener og har tatt trenerkurs, og vil gjerne ta et steg videre i karrieren som trener. Jeg føler jeg har litt å bidra med etter en lang karriere som spiller»

«Jeg brenner veldig for en trenerkarriere, og jeg vet at det er stor konkurranse om jobbene. Jeg vil ikke brenne noen bruer nå og er åpen. Jeg kan si såpass at jeg har fått telefoner om trenerjobber som jeg synes høres interessant ut»

Vinn stort med oddsbygger hos Betsson