Ny klubb gir overraskende Liverpool konkurranse om Lewandowski

(c) Bilde: Bundesliga/Imago: Robert Lewandowski

Liverpool er fast bestemt på å signe Bayern München-stjernen Robert Lewandowski, de har «kontroll» på konkurransen fra Real Madrid men skal være meget overrasket over at MLS laget Chicago Fire har meldt seg på med seriøs kjøpekraft. 

Prisen som før Chicago Fire ble estimert til å ligge rundt 70 millioner pund er nå trolig på vei oppover i og med at det nå er tre lag som er interessert i samme spiller.

Les: Utleid Barcelona spiller «tråkket» seg til Premier League karantene

Den polske angriperen ble nylig Bundesligaens all-time utenlandske toppscorer.  Han har scoret over 200 ligamål i de siste ni årene, og ser nå ut til å vinne sin syvende ligatitel.

Han har samlet imponerende 186 mål scoret for de bayerske gigantene på 235 kamper, nå skal han være interessert, en interesse som Liverpool manager  Jürgen Klopp følger tett.  – Don Balon skriver at nå ikke Real Madrid og Liverpool alene om å være seriøse neste arbeidsgivere, men også Chicago Fire som har godt med penger og meget engasjerte supportere.

Les på Helsesjefen: Kosttilskudd og vitaminer forlenger ikke livet

Lokker med penger og velkjent miljø

Lewandowskis tidligere lagkamerat og gode venn Bastian Schweinsteiger trives som plommen i egget i Chicago, en by som har over 200 000 mennesker med polske røtter.

Klopp må sette fart hvis han ønsker å få til en gjenforening mellom de to på Anfield. –  Klopp var manager for Lewandowski i fire år i Borussia Dortmund.