Har ikke helt fått ut det offensive potensialet ennå, men kul er´n.

Han blir sett på som et skikkelig supertalent og sammenlignes på de beste dagene med Andrea Pirlo. Forrige sommer bestemte AC Milan for å sikre seg 20-åringen, først på utlån. Brescia inngikk utleieavtalen med opsjon på kjøp. Tolv måneder senere har Paulo Maldini og gjengen begynt å gå tilbake på avtalen.

Den defensive midtbanespilleren har vært på banen i 37 kamper for Milan forrige sesong, 25 av dem i Serie A. Likevel, Stefano Pioli har tydeligvis forventet mer i det offensive av 21-åringen. Ingen assist, ingen scoringer.

Les: Overgang klar: Endelig blir det Premier League-kamper på Danny Rose

Ifølge Corriere dello Sport betalte Milan 10 millioner euro for leie, med opsjon på permanent signering for 15 millioner euro pluss 10 i add-ons. Nå murres det til prisen.

Ifølge den italienske avisen vil Milan fortsatt ha Tonali, men har satt igang runder med pruting. Dette, selv om Brescia har gått ned på eventuell bonusutbetaling til 5 millioner euro. Milan skal ha dyttet spiller Giacomo Olzer inn i potten for å redusere kjøpssummen, mens Brescia står hardt på cash only.

Les på Engelske klubber: Da kan du planlegge Premier League-festen 2021/22

Corriere dello Sport hevder Brescia eieren ber Milan om å respektere avtalen om full betaling av 15 millioner euro, hvis ikke hentes Tonali tilbake til Brescia for å selges til noen andre.

Den ene vil prute på kjøpsklausulsummen, den andre vil kansellere hele skiten. Høres ut som klubbenes advokater må vente med sommerferien.

Les: BBC: Første bud fra Roma og Mourinho avslått