Nuno Espírito Santo

Med de signalene som den portugisiske manageren har kommet med gjennom vinteren er ikke dagens nyhet spesielt overraskende. – Wolverhampton bekrefter på sine hjemmesider at manager Nuno Espírito Santo er ferdig i klubben.

Santo har hatt det som plommen i egget, men han har fortalt sine venner han savnet havet. Wolverhampton ligger midt inne i England ikke så langt fra Leicester. – Det blir enten Spania eller Brasil som blir neste stopp. Akkurat som Siv Jensen da hun trakk seg som leder for det høyrepopulistiske partiet FRP pekte på kristenfanatiske Sylvi Listhaug som sin etterfølger har Wolverhampton manager Nuno Espirito Santo kommet med forslag til sine eiere i Fosun International (Kinesisk konglomerat).

Les: Liverpool går foran i fotball-revolusjonen

Nuno peker på landsmann Vitor Pereira som har en fortid i FC Porto. Han kom tilbake til Europa etter tre år i Kina ved juletider og er klar for å jobbe igjen.

Søndagens kamp mot Manchester United blir hans siste. Han har trent klubben i fire sesonger.

Wolves ligger på 12. plass før siste runde.

«Siden første dag jeg kom hit, har vår ambisjon vært å skape en positiv forandring og få klubben fremover. Jeg er stolt over å si at det har vi gjort hver dag. Vi nådde målene våre, vi gjøre det med lidenskap og vi gjorde det sammen» sier han til klubbens hjemmeside og takker samtidig supporterne.

Les: L´Equipe: Pochettino skal bygge om midtbanen med Klopps mest betrodde