Hadde sikkert også klart seg bra i 2. Bundesliga. (foto: tottenham, twitter)

Pochettino har vunnet ti av elleve kamper for PSG, der toppen av kransekaka ble servert til klubbeierne på tirsdag: 4-1 seier over Barcelona. Dermed har argentineren allerede vist at han på kort tid har fått samlet gjengen med superstjerner til å jobbe som et skikkelig lag – også utenfor Ligue 1.

Det hersker liten tvil om at Pochettino får det som må til av ressurser for å bygge opp en tropp som på papiret blåser motstanderne av banen. Dette betyr at det jobbes knallhardt internt med å overbevise Neymar og Mbappé om å satse de neste årene på PSG. Brasilianeren er godt på glid, Mbappé er visstnok fortsatt i tenkeboksen (les: sonderer terrenget).

Ifølge The Mirror jobbes det derfor med et alternativ for hvis én av de to superstjernene velger exit. Mauricio Pochettino har drømmespilleren sin i London.

Det var Pochettino som løftet Harry Kane frem til verdensklasse prestasjoner hos Tottenham, nå hevder The Mirror at PSG-manageren har luftet en gjenforening med Kane i Paris til arbeidsgiveren sin.

For å få Tottenham til å slippe deres Harry, ryktes det om en overgangssum på rundt 150 millioner pund for spilleren med 156 scoringer på 228 kamper.

Selges Neymar eller Mbappé, blir denne summen uansett uproblematisk. Pochettino sitter definitivt ved rattet når overgangsvinduet åpner i sommer.

Les: Nå ble det klart: Klubben som skal hente Sancho eller Haaland MÅ kjøpe begge!