Fra en av de få gode minnene hos Spurs.(foto: tottenham, twitter)

Nottingham Forest sine greske eiere tenkte «aldri mer» Championship og dyttet inn enorme beløp til spillerkjøp etter opprykket våren 2022.

Det ble kjøpt spillere for 195 millioner euro (22/23 sesongen) og solgt for 77,5 millioner euro. Året etter var det kjøpt for 122 millioner euro og solgt for 69,5 millioner euro. i tillegg jekket klubben opp lønningene uten at det førte dem til øverste halvdel av tabellen.

Les: Sky melder om Jadon Sancho-løsning dagen etter han dukket opp i Manchester United kalenderen

Nå kan Nottingham Forest følge etter Everton som for noen uker siden ble straffet med ti poengs fradrag for brudd på Premier Legues økonomiske regler.

Daily Telegraph melder at klubben har ansatt en toppadvokat for å bekjempe mistanker om brudd på Premier Leagues økonomiske regler. – Premier League har satt igang undersøkelser.

Nottingham Forest ligger på 15.plass med 20.poeng. – Fem mer en Luton som befinner seg under den røde streken.

The Times melder at Everton kan bli straffet en gang til for økonomiske uregelmessigheter. Det er ventet en kunngjøring om hvorvidt klubbene vil bli holdt ansvarlige i løpet av de neste to ukene.

Den tidligere Tottenham og Wolverhampton manageren Nuno Espírito Santo ble hentet inn rett før jul og gitt en avtale til sommeren 2026. – Det skal være en klausul i avtalen at begge kan terminere ved nedrykk.

Les: De som kjøper Manchester United sin offisielle 2024-kalender får en stor overraskelse