Northug lanserer egne sportsbriller

Mens vi venter på Petter Northug som sportsbrille viser vi bilde av en fra Nike.

Petter Northug har satt sammen et eget team for å bygge produktmerkevaren Northug i årene fremover. Allerede til våren kommer Northug med egne sportsbriller og hansker.

Petter Northug vil i løpet av neste år komme på markedet med flere produktlinjer fra sin egen merkevare Northug®. Først ut er sportsbriller og hansker.

Les: Espen Olsen henter hovedtrener nesten på Nordpolen

– Jeg gleder meg veldig til å lansere flere nye produkter under «Northug». Målet mitt er selvfølgelig å lage noe som er bedre enn alle andre som er på markedet. Merkevaren Northug skal levere produkter av uslåelig kvalitet og med råtøff design, og både jeg og teamet har høye ambisjoner, sier Petter Northug.

Sterkt team
Satsingen ledes av Jon Inge Gullikstad. Gullikstad har blant annet bygget opp merkevarene til både Vegard Ulvang og Therese Johaug, samt Kygos elektronikk- og livsstilsmerke, Kygo Life.

– Petter Northug er en unik person i norsk idretts- og samfunnsliv. Han er den største norske langrennsstjernen gjennom tidene, og i seg selv en av landets sterkeste merkevarer. Jeg er stolt og ydmyk over oppgaven, sier Jon Inge Gullikstad.

Kvalitet og god design
Det første produktet ut er en serie med sportsbriller. Brillene kommer på markedet i 2019, og er designet av den prisbelønte industridesigneren Bård Eker og Eker Design. Eker er mest kjent for å ha designet blant annet båtmerket Hydrolift, luksusbilen Koenigsegg og barnevogner for Stokke.

– Vi har jobbet tett sammen med Petter om utviklingen av sportsbrillene. Han har mange gode ideer, og vi har virkelig pushet grensene for å skape noe innovativt og av høy kvalitet, sier Eker.

Northug vil også lansere en serie sportshansker i løpet av 2019.

Forrige artikkelDette skjer i cupfinalehelgen
Neste artikkelTiltalt for å bite Joe Allen
DEL