Tarjei Bø med sympati til den hardt prøvede Ole Gunnar Solskjær. Foto: Twitter.com / Apress

Ole Gunnar Solskjærs jobb henger i en tynn tråd. Men nå får han støtte av Skiskytter Tarjei Bø.

De siste ukene har ikke vært smertefritt for hverken Ole Gunnar Solskjær eller Manchester United. Etter at flere medier hevdet hardnakket at klubben skal ha tatt kontakt med Mauricio Pochettino. Etter mye om å men har klubben selv bekreftet at tilliten til Solskjær er vedvarende.

Det har ført til at flere andre norske idrettsutøvere har tatt til ordet og kommer med en Bønn, blant annet har Tarjei BØ vært ute i media og håper at ikke han får sparken med ordene «Du holder ut dette» var Bøs bønn til Kristiansundværingen.

– Min drøm er jo at han skal invitere meg over, og at jeg skal få komme i garderoben til favorittlaget mitt. Han må holde ut noen måneder til, sier han til Aftenposten.no

Tarjei Bø er enig i at han kunne blitt en anstendig fotballspiller. Men om han holdt standard til den øverste divisjonen, fikk han aldri vist.

LES: Jakter Cavani overgangen

– Jeg trente ikke fotball, jeg bare spilte. Hadde jeg lagt ned den innsatsen i fotball som jeg har gjort i skiskyting, kunne jeg kanskje blitt ganske god, sa Tarjei Bø den gang om sin fotballkarriere.

Nå har altså Solskjær en knalltøff oppgave, med å ledet den kanskje aller største fotballklubben i fotballverden. Det er ikke akkurat en ni til fire jobb, han takket ja til for noen år siden.