Nora Mørk

Nora Mørk har vært igjennom hele 8 kne operasjoner, men hun er nå på vei tilbake på håndballbanen klar til å gjenerobre tronen som Norges beste kvinnelige håndballspiller.

Den reisen skal Nora Mørk foreta for den den rumenske storklubben CSM Bucuresti.

Les: Nå koster det 3,7 milliarder kroner å hente en av verdens beste venstrebacker

«Jeg er glad det er i boks. Jeg føler meg lettet med tanke på framtiden, jeg har fått ro. Det er et meget godt lag som kommer til å bli enda bedre. Det er en fin by, og jeg får godt betalt» sier Mørk til TV 2.

Nora Mørk sin ungarske klubb Györ har måttet se sin største stjerne ute av loopen i over et år. – De ønsket i det lengste at hun skulle komme tilbake og bli værende etter skadeavbrekket, men nå ble det CSM Bucuresti istedenfor. De er en av favorittene til å vinne mesterligaen denne sesongen. Györ vil få glede av Nora Mørk ut sesongen.

Bucuresti  ligger for øyeblikket på 2.-plass i hjemlig liga med 15 seirer og ett tap.

«Jeg har hatt det veldig bra i Györ. Med laget, spillerne og fansen. Men ting har forandret seg det siste året. Det å gå lenge skadet har vært vanskelig. De ville se meg spille igjen, men jeg føler jeg ikke har noe å bevise. Nå vet jeg at jeg blir frisk og like god, eller helst bedre» fortsetter Mørk til TV 2..

Mørk har vært gjennom totalt åtte kneoperasjoner og har mistet mange mesterskap grunnet dårlige knær. Nå nærmer hun seg et comeback på håndballbanen og skal avslutte sesongen med ungarske Györ.

Om alt går etter planen kan hun være med i troppen i mesterligakampen mot Vipers Kristiansand 9. mars, skriver TV 2.

– Jeg vet ennå ikke om jeg får bli med, og om jeg kan spille litt, men jeg håper, avslutter Mørk.