Noen som har lyst til å trene Start en liten stund?

(c) IK Start: Vi ønsker selvsagt Joey Hardarson lykke til.
Top Article ad

Start har etter de fikk inn nye eiere klart å pådra seg et negativt omdømme som vil gjøre det ekstremt vanskelig å rekruttere dyktige trenere og spillere med ambisjoner. – Trolig må de allerede betale mer enn andre for å få folk til å jobbe for seg og etter den utrolig klønete sprakingen av Kjetil Rekdal blitt enda verre.

Siden høsten 2015 har seks personer hatt ansvaret for Start sitt a lag: «Mons Ivar Mjelde, Bård Borgersen, Steinar Pedersen, Mick Priest, Mark Dempsey og Kjetil Rekdal og nå har assistent Joey Hardarson rykket opp som midlertidig hovedtrener.

Les: Manchester United kan faktisk ende opp på 10.plass

Joacim Jonsson fotballekspert for Eurosport mener Start må tenke smart i jakten på ny trener.

«Først og fremst bør de tenke. Det er kanskje ikke noe de har gjort, og det har virket som et fullstendig kaos der nede, totalt uten struktur og planer. Start En Drøm AS har snakket om langsiktighet og fornuftighet, så nå bør de kanskje begynne å handle etter hva de sier og ikke etter impuls».

Joacim Jonsson nevner tre landslagstrenere som gode kandidater:  «Jeg har tenkt litt på Pål Arne Johansen, Leif Gunnar Smerud og Gunnar Halle som typer som kan passe i Start». (Landslagstrenere for U20-, U21- og U19).

Les på Popidol: I Tottenhams nye storstue tappes selvfølgelig ølen GJENNOM glasset

Før Start sparket Kjetil Rekdal tenkte vi det var god sjanse for at ville dominere årets OBOS-liga sesong, men nå skal de være heldige om de når kvalifisering (topp 6).

Trenere skiftes raskere ut en pommes frites ansvarlige på Mc Donalds så tar du trenerkurs er det bare å troppe opp og få en godt betalt jobb en liten stund.