Noen fler enn oss som gleder seg til denne kampen?

Helt siden oprettelsen av Boksing som profesjonell sport har det alltid vært en divisjon som er litt gjevere enn de andre, en divisjon som enda fler følger med på, og en divisjon der mesteren er et internasjonalt ikon. divisjonen jeg snakker om, er tungvekt.

Muhammad Ali og Mike Tyson er bare to av de mange store navnene som har hatt belter i denne divisjonen, og 1. desember får vi se to av verdens definitivt beste tungvektsboksere møtes i ringen.

Mer tungvekt kampsport:

Deontay Wilder, som for tiden har WBC beltet og en profesjonell rekord på 40 kamper 40 seire, alle knockouts. skal møte selveste Tyson Fury, som ble Tungvektsmester i 2015 da han vant over Vladimir Klitchko.

Vinneren av denne kampen kommer mest sannsynlig til å møte Anthony Joshua som har resten av beltene i et forsøk på å forene divisjonen og gjøre vinneren til ubestridt tungvektsmester med alle beltene. det er 18 år siden sist dette skjedde.

Det blir et fyrverkeri av en tittelkamp 1. desember og vi i sporten holder deg selvfølgelig oppdatert med nyheter om kampen.