Moyes i kjent steinansikt-positur. (foto: west ham, twitter)

Få trodde i våres at David Moyes skulle lede West Ham 2023/24-sesongen. Londonklubben, som sesonger før endte på en sterk 7. plass, kjempet nå om overlevelse i Premier League. Klubbledelsen sto likevel bak Moyes, skotten avsluttet med 14. plass og en befriende Conference League-tittel og europaligabillett.

To seire på to Europaliga-kamper, ett poeng bak Manchester United på 8. plass i Premier League. David Moyes har startet «greit», men eierne som har dyttet 120 millioner pund i nye spillere forventer mer.

LES: Will Ferrell med på kjøp av tidligere europeisk storklubb

Ifølge Football-Insiders kilde har klubben startet prosessen med å finne en potensiell erstatter. Avgjørelsen om Moyes fortsetter neste sesong skal tas senere i sesongen, før kontrakten løper ut til sommeren.

LES: 19-åringen hos Manchester United avslørt

Med suksess kommer vel forlengelse? Football-Insiders kilde hevder det i sommer var uenighet mellom Moyes og den nyansatte sportsdirektør Tim Steidten om flere av aktivitetene på overgangsmarkedet. Det nærmer seg kanskje en naturlig ende på samarbeidet som startet i 2019? (ledet også klubben 2017/18-sesongen).