Sterk og igjen målfarlig.

Ole Gunnar Solskjær har allerede fått Paul Pogba og nesten hele Manchester United til å blomstre, men den tidligere Everton målmaskinen Romelu Lukaku har ikke fått det til, frem til i kveld.

I kveld var Manchester United på tur til London i Premier League møtet mot Crystal Palace som hadde spilt på seg selvtillit etter storseier over Leicester. – Det hjalp lite mot Manchester United som i kveld satte ny klubbrekord. – 8 borteseire på rad

Les: Solskjær setter fotball-kniven på strupen: «Han må spille bra når han får muligheten»

Etter helgens var 0-0 kamp mot Liverpool var skadehelvet et faktum ute var Ander Herrera og Juan Mata ute av kampen mens Marcus Rashford hadde sittet på benken.

På pressekonferansen før kampen fikk Ole Gunnar Solskjær spørsmål om han selv hadde tenkt til å ta på seg fotballskoene på grunn av den prekære skadesituasjonen i laget. – Han innrømmet også å ha kjørt spillerne litt for hardt og dermed har det kommet slitasjeskader.

Manchester United vant 3-1 over Crystal Palace og Romelu Lukaku har funnet frem scoringsformen med en scoring rett før og en rett etter pause.

Les på Popidol: Fresh Prince: klassisk TV serie blir barnebok serie

En fantastisk oppvisning Luke Shaw endte ballen hos store belgiske superstjernen på kanten av feltet som sendte ballen resolutt i mål. Rett etter pause etter et hjørnespart gikk ballen litt frem og tilbake før den endte hos en sterk Romelu Lukaku som har «lært å score mål igjen» og banket inn kampens andre mål.

Et kvarter senere var det Palace som ønsket å leke med et mål av Joel Ward, det skapte litt spenning i kampen, men til tross for at Manchester United en stund fikk føle presset fikk de igjen grepet om kampen og Ashley Young sementerte seieren til United fem minutter før slutt.

Med 3-1-vinneren, vil Manchester United beholde sitt femte plass i ligaen før lørdagsturen går til Southhampton.

Crystal Palace – Manchester United 1-3
Premier League
33′ 0-1 Romelu Lukaku
52′ 0-2 Romelu Lukaku
66′ 1-2 Joel Ward
83′ 1-3 Ashley Young