Ghayas Zahid her mot Tottenham i Champions League

Den 26 år gamle Oslo-gutten Ghayas Zahid gikk i gradene på Vålerenga og ble hentet til ferieøya Kypros av APOEL i 2017. – Der har han vært siden, litt under radaren for oss her hjemme. I 2018 fikk Zahid sin landslagsdebut mot Panama, men det var først i November i fjor vi virkelig fikk se hans kvaliteter.

Som en del av Norges nødlandslag (corona karantene) fikk han 19 november 2020 sitt første landslagsmål mot Østerrike i Nations League. – Han burde absolutt inviteres tilbake til fremtidige kamper. Tyrkiske medier er overbevist at Ghayas Zahid snart spiller i Süper Lig. Tyrkiske klubber har generelt et positivt inntrykk av norsk arbeidsmoral og etter at Alexander Sørloth ble toppscorer sist sesong har interessen økt ytterligere.

Les: Gamleklubben til Dan Eggen har fått nok

Ankaragucu skal være nær et kjøp, dog benekter Ghayas Zahid overfor Nettavisen at noe konkret har kommet inn på faksen til APOEL. Den tyrkiske klubben Göztepe skal også være hypp på å hente Zahid allerede i vinter.

Det er interesse, men ingenting mer enn det så langt. Det er ikke noe bud fra klubben» sier Zahid selv til Nettavisen tirsdag.

Det kan umulig være mye som holder Ghayas Zahid i APOEL nå, klubben skifter managere oftere enn regjeringen skifter tiltak mot corona.

Les på Engelske Klubber: Fabrizio Romano om Klopps transferplaner