Bilde: Kristiansund BK: Noah Solskjær

Nei, Ole Gunnar Solskjær har ikke gjort som Zinedine Zidane og signert sine sønner inn i klubben han leder. 20 år gamle Noah Solskjær har skrevet kontrakt med klubben i sitt hjemland, Norge.

Noah Solskjær er Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjærs eldste sønn. Han spilte drøyt fem minutter for KBK i en treningskamp mot nettopp United i fjor sommer, men ellers har han figurert for klubbens 2.-lag og rekruttlag.

Les: Ettertraktet! Spilte hovedrollen i Lyons sjokkseier over Manchester City i Champions League

Kristiansund er ett godt sted for Noah Solskjær å være, egenlig for alle unge talenter, få om noen klubber i Norge er bedre i å utvikle unge spillere.

Noah har vært med på NEAS-akademiet siden 2014. Han spilte til sammen 30 rekrutt- og juniorkamper for i 2019 og har bevist sitt talent og vilje til å jobbe. Han var en meget sentral brikke på laget som nådde kvartfinale i NM og 1. plass i kretsserien.

«Noah har trent jevnlig med KBKs førstelag siden sommeren 2019, debuterte for førstelaget i treningskamp sommeren samme år og har gjennom treninger nå i sommer vist tegn til at han kan utvikle seg ytterligere og forsvare en plass i vår førstelagstropp», skriver Kristiansund på sitt nettsted.

Les på Popidol: Dette er de nye «Kompani Lauritzen»-rekruttene

Midtbanespilleren Solskjærs proffkontrakt har varighet på ett år.

– Jeg gleder meg til å være en del av dette laget. Det er en veldig fin spillergruppe. Nå blir det artig å trene sammen med guttene hver dag, og jeg håper på å få spille noen kamper, sier 20-åringen.

«Noah er en intelligent fotballspiller som kan bekle flere roller i midtbaneleddet, han har en god venstrefot, er plasseringssterk og har den spesielle evnen at han er dyktig til å lese spillet og være ett og to trekk foran motstanderen», sier sportslig leder Kenneth A. Leren.