(foto: chelsea, twitter)

Mens Newcastle-supporterne vet de får forsterkninger fra januar som forhåpentligvis er nok til å holde «verdens rikeste klubb» i øverste divisjon, er situasjonen en helt annen for Norwich.

På lørdag kom resultatet for gjengen til Daniel Farke som egentlig bekrefter at Norwich-supporterne ikke får så mye å glede seg til resten av sesongen.

Les: Nicklas Bendtner vil ha tilbake bilen sin

Det vil (forhåpentligvis) komme enkeltstående kamper der Norwich kan feire ett poeng og kanskje tre, men det er lite ved Norwich-laget som per oktober viser at de holder Premier League-standard.

Mot Chelsea ble det skikkelig stygt. Etter første omgang var London-gjengen foran med 3-0, det hele endte med 7-0. Det hjalp ikke at Norwich-spiller Ben Gibson måtte gå av banen med rødt kort etter 65 minutter, men likevel.

(fra premier league.com)

Les på Popidol: Filmen basert på de to første Resident Evil-spillene er rett rundt hjørnet

Når motstanderens manager føler med deg som leder for det tapende laget, da er det ille.

-Jeg har meget vondt av Daniel Farke, for vi stanset ikke, men vi ville ikke stoppe. Vi sa i pausen at vi ville fortsette. Det må føles helt forferdelig for Daniel i dag. Jeg håper at han holder hodet høyt og får laget sitt tilbake på sporet. Han fortjener det, og han er en god kar, sier Tuchel etter kampen til BT Sport.

All honnør til et lekent og effektivt Chelsea. For Norwich-spillerne er det om å gjøre å få lørdagens kamp ut av systemet (Merk: Uten tur på puben).

Les: Ikke lenger noen tvil om at Donny van de Beek sitter og gnisser tenner