(c) Bilde Aafk: Niklas Castro

Aalesund er tilbake i Eliteserinen og har tydelige ambisjoner om å bli værende denne gangen. Årets sesong i OBOS-Ligaen har vært en fest og en av bidragsyterne til festen er Niklas Castro. 

Humørsprederen fra hovedstaden (Oslo) har tatt Sunnmøre med storm. -Nummer 9 trives godt i nye omgivelser. Så godt at han under årsfesten for de frivillige fredag skrev under på en ny avtale med den ferske Eliteserie-klubben.

Den opprinnelige avtalen med OBOS-ligaens seriemester strakk seg ut 2021-sesongen. Den nye avtalen strekker seg ut 2022.

– Det er veldig gledelig at Niklas trives så godt her hos oss at han signerer en ny treårsavtale. Han har levert varene siden vi hentet ham fra Kongsvinger. Han er en nøkkelspiller som vi mener vil bite godt fra seg i Eliteserien neste år, og i tillegg er Niklas en fantastisk fin AaFK-representant, sier sportslig leder Bjørn Erik Melland.

Hovedpersonen selv synes det er veldig godt å signerte ny kontrakt.

– Jeg trives veldig godt her. Alle folkene, supporterne, ja, hele byen er veldig bra. Jeg trives veldig, veldig godt. Dette året har gitt meg kjempe mye. Jeg har vokst både på og utenfor banen, sier Niklas, som nå ser frem til Eliteserie-spill med Sunnmøres stolthet.

Niklas Castro startet sin karriere i Vålerenga og var to sesonger i Kongsvinger før han fant veien til Nord-Vestlandet.