Nicklas Bendtner avslører: Hadde «horehus» i England

Det er trolig noen fotballspillere som skjelver litt ekstra i buksene etter at Nicklas Bendtner forteller i sin bok «Begge sider»  hvordan han stilte sin luksusleilighet tilgjengelig for lagkamerater som trengte litt privat tid med en annen dame enn kjæresten eller kona.

Unge Nicklas Bendtner overrasker absolutt ingen med å fortelle at det ble en god del festing og at en stor del av lønna forsvant i trusa på vakre damer på strippeklubber.

Les: Ti fotballstjerner som er ute i kulden

Tirsdag lanseres Nicklas Bendtners bok, ‘Begge sider’, skrevet i samarbeid med journalisten og forfatteren Rune Skyum-Nielsen. I boka forteller FC Købenahavn-angriperen åpent både kjente og ukjente skandalehistorier.

I søndagens utgave av den danske avisen Politiken har de et utdrag fra boken om Nicklas Bendtners tid i Birmingham.

Som en ung talentfull spiss ble han utleid fra Arsenal til Birmingham i 2006 og måtte for første gang stå på egne ben. – Det ble en suksess på banen med opprykk, men Nicklas Bendtner fikk også noen vaner som det var vanskelig å bli kvitt senere i livet.

Den tidligere landslagsstjernen er veldig imøtekommende boken.

«Jeg hadde supplert Audi A4 min med en Range Rover Sport, men det er stripeklubber som Legs 11 og Spearmint Rhino som virkelig smalnet lommeboka mi. Hvis du spiller i Birmingham, er det veldig vanlig, ‘skriver Bendtner, som tjente rundt 400 000 pund i måneden – etter skatt.

Han bodde oppe i 17. etasje i en stor leilighet med hvite skinnsofaer, boblebad, tre soverom og en hjemmebar full av spritflasker.
I utdraget i Politiken kaller Bendtner hjemmet sitt i Birmingham «et seriøst playboy-herskapshus», og i klubbens omkledningsrom omtales den unge danske leietakeren som shag pad, hytta.

Les på F7: Absolutt ingen konsekvens å dømme uskyldige til fengsel

Nicklas Bendtner forteller hvordan det var ganske vanlig at en lagkamerat ba ham om et par timers ly hvis han trengte litt privat tid med en annen dame enn kjæresten eller kona.

«Så ringer de som det er et horehus jeg har,» skriver Bendtner i «Begge sider»

Nicklas Bendtner sier at han ikke har vært i stand til å si nei i slike situasjoner. Leilighetene og husene hans har vært tilgjengelig for andre.

Fordi han forstår lagkameratene sine godt, og som han sier, er det koselig å gå under radaren som fotballspiller.

Sammen med flere andre Birmingham-spillere dro tenåringen Bendtner ofte til strippeklubb, gjerne sammen med 10 -15 lagkamerater. -» Så sitter vi der og ser på jenter som kaster klærne, og når det blir for trivielt, bestiller vi lapdance for 20 pund hver»

‘Det høres ikke ut som mye ut, men på en lang natt kan det lett gå tomt. Ofte vil jentene også reise hjem. Og de skulle ikke ha noen penger for det. I Birmingham er det status som å ha seg med byens fotballspillere»

Det var ikke uvanlig at Bendtner dro til byen i fire dager på rad, og i dag kan han se at det tar over. – I Arsenal hadde det danske stortalentet også tidvis problemer med disiplinen, men nå prioriterte han fotball fremfor alt annet.