Fikk muligheten til å rette opp ting i Paris. (foto: neymar, twitter)

Vi digger deg på banen når alt er på stell, Neymar, men ber instenndig om at du styrer unna de største forstyrrelsene på veien tilbake til din brillians da du spilte for Barcelona. Da hjelper det ikke at du begynner å planlegge utenlandsturer på tampen av sesongoppkjøringen.

Eller med andre ord: Når du ikke har gitt arbeidsgiver og sjefen din stort mer en hodebry de siste to sesongene, blir praten om alle aktiviteter som ikke styrker jobbprestasjonene dine i Paris som å vise finger´n til PSG.

Tøff tale, men etter skader, karantener, festing før og etter kamper, treningsnekt, uautorisert forlengelse av brasilopphold, m.m, er tålmodigheten tynnslitt hos klubben som betalte over 2 milliarder for forballsparkingen hans.

Les: Dette tar helt av: Sammenlignes med Kevin de Bruyne!

Denne gangen er det OL i Tokyo det dreier seg om. Det brasilianske fotballforbundet vil selvfølgelig ha med seg sin største verdensstjerne på kvoten med tre spillere over 23 år, og skal ifølge ESPN ha innledet samtaler med PSG om å frigi Neymar til turneringen som er sammenfallende med siste del av sesongoppkjøringen til klubben.

Og det er her Neymar får gaven. Nå kunne han ha gått ut og vist klubb, medspillere og supportere at han har endret sine prioriteringer.

Les på Popidol: Til helgen skrives historie for David Beckham

Vi lar Neymar prate, så skjønner vi at han ikke tenkte på å utnytte muligheten til å vise at en flik av hjertet hans også ligger i Paris.

Men før vi gir Neymar ordet, Det brasilianske fotballforbundet skal selvfølgelig ha med PSG-spilleren til Copa America også, rundt ti dager før OL-ilden tennes.

-Jeg er villig til å spille både Copa America og OL. Likevel, jeg tror det er litt komplisert – spør PSG. I 2016 da jeg spilte hos Barcelona ville de ikke la meg spille i begge turneringene. Jeg håper 100 % at jeg vil få hjelpe Brasil, sier Neymar ifølge ESPN.

Les: Solskjær grøsser fortsatt når han snakker om denne kampen

Neymar. Brasil. PSG. In that order.