Her fester en skadet Neymar med en dagslønn på 4,9 millioner

Etter Paris Saint-Germain kjøpte den nesten sosialt bevistløse brasilianske superstjernen Neymar fra Barcelona for uhyrlige 222 millioner euro i 2017 og med det satte verdensrekord som står den dag i dag har han vært gjenstand for konstant bekymring.

Paris Saint-germain hadde flaks uten sidestykke da de i fjor sommer fikk solgt Neymar til Saudi Arabia for 90 millioner euro på et tidspunkt da konsensus var en verdi på omtrent halvparten.

Les: Premier League gjør seg klar for Julian Ryerson

Nå som skadet siden oktober på konstant beachparty har Neymar bestemt seg om sin fremtid. Siden midten av oktober har 32 åringen vært ute med en kneskade han pådro seg i en landskamp for Brasil. – Hans klubb Saudi Al-Hilal får ikke akkurat valuta for de 150 millioner euro som de betaler årslønn. Det har kommet noen negative ytringer fra offisielle talsmenn at det sømmer seg å dra fra fest til fest og samtidig heve en lønn på 4,9 millioner om dagen!.

Saudi Al-Hilan har mulighet til å forlenge monsterkontrakten med ytterligere et år frem til sommeren 2026. – Noe de trolig ikke kommer til å gjøre med mindre Neymar snart kommer tilbake og imponerer i sandynene der nede.

Neymar sin første klubb Santos drømmer om en retur for deres verdensstjerne når hans kontrakt går ut på dato. – Neymar som bare er 32 år gammel burde ha noen gode år foran seg med fotball på toppnivå, men som Cristiano Ronaldo har han valgt å slutte med skikkelig fotball for å tjene litt ekstra.

Les på Radiosporten: Alexander Sørloth har passert Robert Lewandowski

Brasilianske UOL melder at Neymar har bestemt seg for å returnere til Santos når kontrakten med Al-Hilal går ut i 2025. venstrevingen ble kreditert med 72 mål og 35 assists på 140 kamper for Santos før han dro til Europa og Barcelona i 2013.

For øyeblikket er Santos i den brasilianske andredivisjonen etter å ha rykket ned i bunnen av forrige sesong. De har i tillegg elendig økonomi etter å ha brukt alt for mye penger i mange år. – En Santos retur må være veldedighet noe Neymar ikke er kjent for.