Neymar kommer garantert som en ustoppelig virvelvind

I am back! (foto: fifa)

Brasil skal opp i ringen og møter Sveits på søndag. Spørsmålet de fleste stiller seg er selvfølgelig: hva med Neymar? Vi vet akkurat hva som kommer til å skje.

Neymar kommer til å spille fra start. Selv om den brasilianske treneren er avventende, må superstjernen komme seg ut i en kampsituasjon før de viktige kampene skal spilles senere i mesterskapet.

PSG-spilleren fikk riktignok med seg noen minutter i treningskamper rett før VM, men har tilgode å spille når det hele spisser seg til.

-Neymar er ikke 100 prosent klar ennå, men han er priviligert med sterk fysikk, er veldig rask og har ikke mistet noe av dette. Jeg håper at han blir klar mot Sveits for, han er bra nok for å spille bra. Men den medisinske staben tar avgjørelsen, sier trener Tite ifølge ESPN.

… Og hold dere unna stjerna vår.

Her snakkes superstjernen så til de grader ned. Vi kjenner strategien fra tidligere mesterskap og forventer at Neymar klinker til fra start.

Motstanderne skal få sa at I am back, som Terminator ville ha uttrykt det.

Vi er klare for blågult fyrverkeri fra nr. 10!

……………………………………………………………………………

En effektiv måte å øke din søkeverdi på er linker, vi har fire ulike sider med høy «Page Authority» som gjør at det virker ekstra bra   –  Bestill blålinker her 

Pluss Bilpleie er en komplett leverandør av bilpleietjenester i Oslo

Urban og full av selvtillit: F7City.no

Trenger du en etterforsker med erfaring fra Politiet – Jan Arnt Skjolde 

F7.no mange over, ingen ved siden

 

Hjelp deg selv til bedre odds – her finner du de fleste