Bajas for noen, uvurdelig for andre.

Man skjønner hvor mye Neymar ønsker å komme tilbake til Barcelona da man i går kunne lese i den spanske avisen Sport melder at Neymar (27) har en muntlig avtale med Barcelona-president Josep Maria Bartomeu om en femårsavtale og at han godtar å halvere lønna.

Barcelona fansen har ikke glemt alt bråket og skuffelsen da Neymar «tvang» igjennom en overgang til Paris Saint-Germain, men det har tydeligvis sjefene i klubben gjort, med mindre de er klare til å bruke samme taktikk som de høylydt fordømte og prøvde å få omgjort for to år siden.

Les: Sky Sports: Tottenham har aldri brukt mer penger på en spiller

Neymar har fått det klart for seg at han vil forlate Paris Saint-Germain, ifølge Mundo Deportivo, og brassen skal være villig til å gå langt for å få viljen sin.

Den Barcelona-baserte avisen skriver at Neymar har fortalt klubbpresident Nasser Al-Khelaïfi om sine planer, at han har bedt om at klubben starter forhandlinger med gamleklubben Barcelona og at han ønsker å ha alt klart inne pre-season begynner den 8. juli. Om det ikke skjer, skal Neymar ikke utelukke å streike for å få fart på tingene.

Les: Leeds-spiller Jack Clarke har allerede ett bein i toppen av Premier League

Det gir Paris Saint-Germain samme valg som Barcelona hadde, vi regner med et gigantisk takk for sist når pris forhandles. – Valget vil være mellom å ha en dyr superstjerne som legger seg ned og griner (Neymar har som kjent erfaring med det) og selge trolig med rabatt i hundremillionerkronersklassen.

Les på Popidol: Trump om hvorfor kvinnelige fotballspillere tjener mindre enn Cristiano Ronaldo