Kylian Mbappé og Neymar

For å helt skjønne det ESPN melder må man vite at de to største stjernene på Paris Saint-Germain Neymar og Kylian Mbappé har blitt perlevenner. – De ønsker ikke slik Lionel Messi opplevde i Barcelona å måtte fortsette uten sin gode venn Luis Suárez som ble «presset» over til Atlético Madrid.

Alt skal være på plass og Neymar har bestemt seg for å forlenge avtalen som binder han til
Parc des Princes frem til 2027.

Paris Saint-Germain har jobbet med å fornye kontraktene til nøkkelspillere, inkludert Neymar, Kylian Mbappé, Julian Draxler og Ángel di María, og onsdag nådde Ligue 1-mestere tilsynelatende en avtale Neymar for å beholde ham i klubben for ytterligere fem år.

Les: Leonardo innrømmer opplagt tabbe

Bromance

Neymar bestemt seg for å knytte sin fremtid til PSG etter mange års spekulasjoner om at han til slutt vil komme tilbake til Barcelona. Imidlertid har Camp Nou sin økonomiske og institusjonelle krise endret brasilianernes tankegang, Også det at Neymar nådde Champions League-finalen forrige sesong med Paris Saint-Germain samtidig at hans tidligere arbeidsgivere var langt unna suksess etter å ha blitt ydmyket 8-2 av Bayern München, kan ha påvirket 28 åringen.

Neymar forplikter seg på lang sikt til PSG, men ønsker Mbappé-forsikring

Neymars nåværende kontrakt på Parc des Princes utløper i 2022, og selv om det ikke har vært noen formelle kontakter mellom klubben og spissen, forventes det at en fornyelse nå er en formalitet og vil bli signert snart. Den eneste overraskelsen rundt avtalen er dens lengde – en forlengelse på fem år vil holde Neymar i Paris til 2027, da han blir 35.

Det er litt fin skrift å komme igjennom før Neymar legger penn på papir, men det gjelder ikke penger. Brasilianeren forventes å forbli på samme lønn som han har fått utbetalt de siste tre årene, men han vil ha noen forsikringer om at PSG skal investere i troppen. Kylian Mbappé er viktig for Neymar, klubben har forpliktet seg til å ikke stille seg i en slik situasjon når de kjøper nye spillere som kjør at de må selge Mbappé.

Les: Mohamed Salah overgikk Jotas hattrick