Vi måtte hente frem et bilde fra Ajax-tiden da smil fortsatt ble sluppet løs.

Eddie Howe ønsker å fortsette å gjenoppbygge troppen sin etter overtakelsen av den saudiske ledede gruppen Public Investment Fund, med en forsvarer blant klubbens prioriteringer. Den nye Old Trafford-sjefen Erik ten Hag er villig til å la Bailly gå for en sterkt redusert pris, til tross for at 28-åringen fortsatt er under kontrakt frem til 2024, melder Mirror.

LES: England-stjerne på vei til Chelsea!

Manchester United-forsvareren Eric Bailly har blitt tilbudt til Newcastle som et billig alternativ til Lilles Sven Botman. Magpies hadde identifisert Botman som et mål, men nederlenderen – som er verdsatt til 30 millioner pund – foretrekker en overgang til AC Milan denne sommeren.

Snakket definitivt ikke samme språk. (foto: bailly, twitter)

Men med United villig til å akseptere så lite som 8,5 millioner pund for sin forsvarer, må Newcastle prøve å inngå en avtale raskt etter interesse fra franske sider Marseille og Lyon.

LES: Har lagt inn offisielt bud på Ajax-spiss

Landslagsspilleren fra Elfenbenskysten har ikke klart å spille seg til til fast plass siden overgangen på 30 millioner pund fra Villarreal i 2016 under daværende sjef Jose Mourinho.