Newcastle spilleren sentral i redningsaksjon – må ut å finne ny klubb

Adios. (foto: newcastle)

Matt Ritchie har det engelskmennene kaller en never-say-die-attitude. Dette har kommet godt med i Newcastles kamp for å distansere seg fra de største taperne i Premier League.

29-åringen har i sine 32-premier League kamper denne sesongen bidratt med 2 mål og 5 assist. I løpet av de to årene i klubben har han blitt en av supporternes yndling med sin aldri-gi-opp holdning.

Høres ut som et godt ekteskap.

Takk for innsatsen – og adjø.

Les: Solskjær har planen klar – skal opp på Barcelona-nivå

Nå ser det ut som dette ikke er nok for Benitez.

Ifølge The Sun har Newcastle avslått ønsket til Ritchie om ny kontrakt. Dette gjør ikke spilleren arbeidsledig med det første med kontraktsultløp i 2021, men gir signaler om at han ikke skal satses på videre.

Høres ikke helt ut som deg, Benitez. (foto: benitez, twitter)

Ifølge avisen møtte Newcastle-stjerna Benitez forrige uke for en prat om fremtiden. Det var her Ritchie skulle ha fått klar beskjed om at han ikke får forlenget kontrakten.

Og hvorfor?

29-åringen blir sett på som for gammel.

Les: Mike Schwarzenegger» Phelan sender melding til United-supporterne

Den skotske landslagsspilleren har stilt fra start i flere Premier League-kamper enn noen andre spillere i klubben, og har til og med tilpasset seg den nye rollen som venstreback de siste månedene.

Den nådeløse beskjeden fra Benitez var: Du er viktig for oss, men ikke viktig. Bli gjerne til 2021,  eller finn ny klubb til sommeren.

Fotball er alt annet enn en dans på roser.

Les: Var med på å gruse PSG – nå venter Premier League