Trer på seg West Ham-drakta igjen. (foto: west ham, twitter)

Vi satt gapende og så den første scoringen til West Ham mot Wolverhampton, som startet inne i egen sekstenmeter, 3 touch til midtstreken – og så tok Jesse Lingard seg av resten. Gary Neville var like imponert, og har innsett at Lingard fortsatt har en rolle på Old Trafford, men da må han vite hva han går til.

-Han tar en utrolig mengde med løp. Det er hva han gjør. Hos Manchester United, fordi det er forventingene om hva du trenger å være som wide player, kommer han alltid til å ha et tøft press på seg. Hvis han hadde spilt på et verdensklasselag, som Ji Sung Park ti år siden med Ronaldo og Rooney, og inneha den supplerende rollen, da ville folk ha sagt Lingerd er perfekt for denne troppen, begynner Neville på Sky Sports.

Les: Real Madrid tvinges til nødløsning mot Liverpool

Men…?

-Problemet er at han ikke spiller for et Manchester United-lag så godt som dette, so he get´s a bit of stick.

Les på F7: LG stanser produksjonen av smarttelefoner

Og dette betyr hva for Lingard?

-Hvis Jesse ønsker å spille (mye), da må han forlate (United), fordi han kommer ikke til å spille hver eneste uke for et Manchester United-lag som konkurrerer om andre eller første plass i ligaen. Men hvis han er villig til å gå tilbake og være den spilleren Dan James har vært de siste ukene, inn og ut, da er det ingen tvil om at han kan spille for Manchester United, avslutter Neville.

Hos Man United ligger titlene, hos West Ham ligger spilletid og fotballglede. Garantert et tøft valg for Lingard hvis han får valget av Solskjær.

Les: Bjarte Myrhol legger opp etter OL