Nesten dobler lønna for å stoppe overivrige Real Madrid

Virgil van Dijk (foto: liverpool)

Virgil van Dijk har vært fremragende og stadig bedre siden han kom til Liverpool for 78,8 millioner fra Southampton i januar i fjor. – Mang en gang har Liverpool som spiller offensiv fotball klart å holde nullen i Premier League. – Det var ikke tilfelle i dagen 4 – 2 seier mot Burley, men likefullt Liverpool manager  Jürgen Klopp kan sammen med fansen glede seg over et bedre forsvar enn på veldig lenge.

Liverpool er angivelig klar til å gi Virgil van Dijk en ny kontrakt verdt 200.000 pund i uken for å avverge interesse fra Real Madrid og Barcelona.

Les: Philippe Coutinho: «Savner Premier League! Kom og hent meg»

Måten han har ledet forsvaret til Liverpool (og bygget opp angrep) på har gjort at alle som glade over rekordhøy overgangssum for en forsvarsspiller for lenge siden har holdt kjeft og store La Liga klubber har tittet opp av sangriaen og tatt frem det store sjekkheftet. Både Real Madrid og Barcelona er på jakt etter å styrke forsvaret.

Real Madrid  vil foreta en ekstrem oppussing etter en katastrofesesong, de kan til og med forsøke å bytte Van Dijk med kaptein Sergio Ramos.

Barcelona har sikret seg Alax sitt enorme back talent, 19 år gamle Matthijs de Ligt. Han er et unikt prospekt som kan utvikle seg til et supertalent. Van Dijks er allerede på toppen og det har Barcelona lagt merke til.

Les: Ny regel vil gi kamp om plassene 3 til 6 i OBOS-Ligaen

Van Dijks nåværende kontrakt er verdt rundt 125 000 pund i uken og løper til juni 2023. Den nye lønna skal være 200 000 pund i uken, som er det samme som klubbens best betalte spiller Mohammed Salah.