Han til høyre møtte hvertfall opp for å feire med laget sitt.

Reals målmaskin Karim Benzema gikk forrige måned ut og backet lagkompis Gareth Bale de Real-supporterne fortsatte å vise sin misnøye med spilleren som tapper lønningskasse til klubben med over 5 millioner i uka. Benzema ba folk huske alt waliseren har gjort for klubben siden 2013. Vi er helt enige med franskmannen, men det som skjedde da Real tok La Liga-tittelen i helgen, skal Benzema ha problemer med å forsvare.

For da Rodrygo, Asensio og Benzema skjøt Real Madrid til 4-0 seier over Espanyol til La Liga-titlen, var Bale ikke til stede på San Bernabeu. På kort varsel hadde 32-åringen trukket seg fra kamptroppen på grunn av ubehag i ryggen, etter å ha trent normalt hele uka.

Les: Får det nå «dobbelt så tøft» å ta Premier League-trofeet

Eden Hazard, David Alaba og Luka Jovic var også ute med skade, men de var til stede på stadion for å støtte og hylle sine lagkompiser.

Etter seieren kom twitter-meldingen fra Bale på lørdag kveld:

«So disappointed that I’m not able to be part of the celebrations this evening due to a bad back spasm but really proud of the team for winning the title! Enjoy tonight boys!»

Vi digger spilleren Bale, men skjønner ikke behovet hans for å markere seg med sitt totale fravær i en av de siste kampene for sesongen. Neste klubb som vurderer å signere 32-åringen har sikkert også fått med seg innstillingen Bale viser arbeidsgiveren sin.

Les: Klar for å ta over kapteinsrollen hos Arsenal

Akkurat nå tror vi Golf.Wales.Football.In that order er det rette valget for waliseren å ta når han spaserer ut av San Bernabeu i sommer. Neste klubb er advart.