Har store planer for sommeren. (foto: dortmund, twitter)

Denne uken har Mino Raiola tatt turen han har drømt om. Italieneren har ledet forhandlinger for noen av verdens beste spillere, men aldri én som Erling Haaland.

Denne gangen er seks av de desidert største klubbene ikke bare interessert i klienten til Raiola, men også villig til å gå inn i i forhandlinger med med lukkede øyne for å hindre en rival fra å kapre Haaland.

Les: Nå skjer det: Haalands agent i møte om spektakulær overgang

Raiola startet runden til Barcelona og Real Madrid på torsdag, på fredag går turen til balløya. Det virker som karantene-reglene ikke gjelder for agenten, der han glisende reiser rundt og får gigantene til å gå ned på kne og be pent.

Les: Mats Zuccarello kunne juble igjen etter to strake NHL-tap

Haaland senior er også med på touren, ifølge Mundo Deportivo blir det møte med City, United, Chelsea og Liverpool allerede fra fredag.

Raiola har sørget for at dette oppleves som et helt åpent race, der alle klubbene kan vinne Haaland bare de strekker seg langt nok. Dermed er det nesten umulig å spå hvor 20-åringen ender. Det eneste sikre er at Dortmund fyller kontoen til sommeren – mot sin vilje.

Kostnaden blir 30-50 scoringer i sesongen som skal dekkes opp av de andre Dortmund-spillerne. Lykke til.

Les: BBC: Celtic i avsluttende forhandlinger – har bestemt seg for neste trener