Kunne ha trengt tyskeren mot Tottenham. (foto: chelsea, twitter)

Han har Kurt Zouma, Andreas Christensen, Fikayo Tomori og nå også Thiago Silva foran seg i køen. På tirsdag kom muligheten for noen spilleminutter for Antonio Rudiger. Nein Danke, var svaret.

Når du har interesse fra PSG, Barcelona og Roma og har plass på det tyske landslaget, da har du en solid posisjon i europeisk toppfotball. Det er bare det at på Stamford Bridge står midtbanespillerne i kø for hvert minutt på banen. Antonio Rudiger står bakerst.

Les: Tidenes toppscorer på vei til Manchester United

Vi mistenker at han ikke helt er inne i varmen hos Lampard. Rudiger kom til benken mot Brighton i 3-1 seieren, men etter denne har det ikke engang blitt plass i kamptroppen. På tirsdag var det duket for cupkamp mot Tottenham og Lamard strakk ut en hånd til 27-åringen.

Som takket nei.

Les på Engelske klubber: Serie A kaller på Joshua King

Ifølge TEAMtalk nektet Rudiger å spille i kampen Tottenham til slutt vant på straffekonk. Motivasjonen for å stå over skal ha vært den pågående prosessen med exit Stamford. Ifølge TEAMtalk kan nettopp Tottenham og London være en mulig destinasjon. Da skjønner vi protesten.

Hadde ikke vært noen spesielt god start på arbeidsforholdet hvis han hadde tippet kampen i Chelseas favør. Rudigers dager hos Chelsea er hvertfall talte.

Les: Leeds enig med Bayern München