Nekter å signere ny avtale, Jose Mourinho er forbannet

(foto: manchester united)
Top Article ad

Kritikken mot Manchester United manager Jose Mourinho har økt utover sesongen, på grunn av resultater, behandlingen av Henrikh Mkhitaryan som nå er Arsenal spiller og Paul Pogba.

Les: Joe Cole kan forklare Jose Mourinho sin behandling av Pogba

Nå skal manageren ifølge The Sun være forbannet over at forsvarsspiller Marcos Rojo drøyer med å signere en forlengelse. Ryktene sier at også Rojo skal være misfornøyd med lederstilen til Mourinho, for lite spilletid og at en overgang til Paris Saint-Germain lokker.

Marcos Rojo

 

27 åringen som kom fra Sporting CP i 2014, er ferdig med kontrakten om under 18 måneder. Jose Mourinho liker ikke at forsvareren som tjener 800 000 kroner pr uke ikke signerer og det hjelper ikke at Paris Saint-Germain har signalisert et bud på 350 millioner kroner.

Rojo har bare syv Premier League kamper for Manchester United denne sesongen, og han konkurrerer med plassen med Phil Jones, Chris Smalling, Victor Lindelof og Eric Bailly.  – Mourinho har fortsatt planer for ham i klubben, spesielt etter han som alle andre har fått med seg den dårlige formen til Smalling og Lindelof.

Les: «Jesus Christ Smalling»

The Sun mener at mangel på spilletid kan overbevise Rojo om å ikke signere en ny United-avtale og dermed presse gjennom et trekk til Parc des Princes. – Kommer Jose Mourinho med løfte om mer spilletid kan han bli.