Ferdig.

Da ryktene gikk fra april om at Bayerns største superstjerne var på vei ut av klubben, startet Oliver Kahn og gjengen først med å ignorere spørsmålet. Så kom den bombastiske uttalelsen i mai fra sportsdirektøren om at Lewandowski uansett spiller ut kontrakten til neste sommer. På mandag sørget Lewandowski for at han ikke presses inn i «en Harry Kane»

Forrige sommer var Kane på vei ut Spurs-porten etter en halv evighet i klubben, men ble stanset av Daniel Levy og gjengen. Manchester Citys gigantbud ble bryskt takket nei til. Harry stays.

LES: Berlusconi rir igjen: «Skal vinne Champions League»

Dette er en felle Lewandowski ikke vil havne i. På mandagens presskonferanse gjorde 33-åringen det helt tydelig at han ikke vil la seg presse av klubben han har tjent lojalt og med ville 344 scoringer på 374 kamper.

-Om jeg er optimistisk med hensyn til å signere for Barca? Det er et stort spørsmål. Jeg liker ikke å være i denne situasjonen. Hva som er sikkert nå er at min æra i Bayern er over. Jeg ser ingen mulighet for at jeg fortsetter karrieren min i denne klubben… Jeg ønsker ikke å fortsette, sier en krystallklar spiller.

Etter Nations League blir det tid for en prat mellom Bayern og Lewandowski, men 33-åringen holder ingen dør åpen: «Jeg ser ingen mulighet for å fortsette i Bayern».

Utfordringen til Lewandowski er situasjonen hos Barcelona som nå skaper trøbbel.