Nei takk, har allerede prøvd Rosenborg

Milan Jevtovic mener fisken var enda lengre enn han kan vise med hendene. (c) Bilde: RBK

Før årets sesong var det ikke en eneste fotballekspert i Norge som ikke tippet Rosenborg som vinner av Eliteserien også i år. -Isteden leder Brann med god margin foran nykommerne Ranheim. 

Jeg skal villig innrømme jeg tippet Brann lenger ned på tabellen og Ranheim rett ned i OBOS-Ligaen igjen.

Rosenborg prøvde nylig å hente tilbake fjorårets stjerneskudd på venstrekanten Milan Jevtovic, etter han fikk et mislykket opphold i tyrkiske Antalyaspor, etter bare 6, starter og noen innhopp ble han for litt siden frigitt. Rosenborg var på pletten, men fikk et kontakt nei, til tross for at han tidligere har fortalt han trivdes i Trondheim.

I går ble det klart at Red Star stakk av med signaturen til 25-åringen og dermed returnerer han tilbake til hjemlandet etter fiaskoen i Tyrkia. Jevtovic har signert en toårskontrakt.

Vingen er strålende fornøyd med å ha skrevet under for den serbiske storklubben og bekrefter at han vraket et tilbud fra Rosenborg.

– Jeg lykkelig for å ha signert for Røde Stjerne. Dette har vært en guttedrøm for meg og jeg er kommet for å vinne titler og spille europacup. Det er der vi hører hjemme. Spille mot de beste lagene på kontinentet. Jeg har hatt tilbud fra Rosenborg og det var noen svenske klubber som var interessert, men ingenting er som å spille for Røde Stjerne. Dette er min drøm, sier Jevtovic i pressemeldingen.

Ifølge Adressavisen, som omtalte saken først, var Rosenborg sjanseløse i å hente ham tilbake etter at han ble frigitt av tyrkerne. Også da låneavtalen gikk ut i fjor vinter prøvde Rosenborg å kjøpe ham, uten å lykkes. Da ble han for dyr.

Kantspilleren leverte en flott sesong for hvittrøyene på utlån fra den tyrkiske klubben i fjor og scoret ni mål på 18 kamper i Eliteserien. I fjor sommer la han ikke skjul på at han trivdes godt i Trondheim.