Nagelsmann skal ikke lide nød. (foto: bayern, twitter)

Den franske midtbanespilleren Corentin Tolisso ble hentet til München fra Lyon i 2017 og har fått være med på en solid trofé-sanking hos Bundesliga giganten. Likevel, 117 kamper på banen i løpet av fem år forklarer hvorfor det går mot kontraktsutløp i sommer. Nå skal Bayern hente erstatteren fra en av de største talentmaskinene på markedet.

19-åringen Ryan Gravenberch har kontrakt med Ajax til sommeren 2023 og er klar for «å slippes» av Erwin van der Sar og gjengen. Den nederlandske landslagsspilleren har de to siste sesongene etablert seg for alvor hos Ajax.

Les: HamKam styrker seg med Bodø/Glimt forsvarer

Ifølge De Telegraf har Bayern München skjøvet et bud på 25 millioner euro over forhandlingsbordet (vi blir ikke helt kloke på muligheter og begrensinger utenfor overgangsmarkedet). Eredivisieklubben skal ha siktet seg inn mot en overgangssum på nærmere 35 millioner euro, men når også Gravenberch selv presser på for en overgang til Bundesliga giganten, da blir partene enige.

De Telegraf hevder Nagelsmann og gjengen også er ute etter å signere Gravenberchs lagkompis Nussair Mazraoui, men her har Barcelona posisjonert seg for signering av høyrebacken.

Les: Arsenal akter ikke sitte på rumpa og vente på Liverpool – har startet en av klubbens viktigste forhandlinger

Nagelsmanns Bayern bygges videre, en Gravenberch-signering plasseres i kategorien «skikkelig spennende».