Har en jobb å gjøre.

Ajax stjernen Donny van de Beek har ikke akkurat kommet til Old Trafford med fanfarer og hornmusikk. – Fra å være en sentral del av det nederlandske laget har han, til manges forbauselse, blitt henvist til benken av manager Ole Gunnar Solskjær i større grad enn man kan forvente for en som skal «tilpasses» Manchester United sin spillestil.

Selv om Manchester United hadde en perfekt spilt forsvarskamp (som etter hvert ble til målbonansa mot RB Leipzig) peker de fleste engelske eksperter på at det er forsvaret Solskjær har størst behov for å forsterke.

Les: Jamie Redknapp: «Solskjær ønsket ikke Donny Van de Beek»

Nederlands landslagssjef Frank de Boer er imidlertid ikke bekymret for Van de Beeks manglende spilletid. – Han regner også med at han vil bevise sin verdi og få sjansen i tide. (Det kan skje allerede i kveld mot Arsenal)

«Du sier ikke at jeg skal til Manchester United for pengene,»

“Han er en ung spiller som ønsker å spille hver uke og ville ha spurt hva slags rolle han så for ham de neste årene».

“Det er det som er gjort klart for ham, ellers hadde han ikke gjort overgangen».

«Mange andre interessante klubber [Barcelona og Real Madrid] var også tilgjengelig.»

Deretter la han til: ”Jeg tror Solskjær har en plan, men at det vil ta tid å tilpasse seg».

“Jeg husker da Neymar kom til Barcelona fra Santos, og i løpet av de første ukene var han på benken. Han var superstjernen i Brasil i det øyeblikket.

”Folk må forstå ham [Van de Beek], lagkameratene og treneren.

«Han er en fyr som ikke blir nervøs, men selvfølgelig forstår jeg dagens situasjon. United har brukt mye penger på gutten, og han er på benken, og noen ganger spiller han fem minutter.

“Jeg tror generelt at Donny er en veldig intelligent gutt, og han vil kjempe hele veien inn. Jeg tror Manchester United vil ha mye glede med ham. ”

Les: David Alaba avviser Bayern München for tredje gang