Kobe Bryant

En av de virkelig store basketball- spillere Kobe Bryant som spilte i over 20 sesonger for LA Lakers i NBA omkom tidligere i dag i en helikopterulykke.

Bryant som selvsagt eier sitt eget helikopter tok med seg tre andre personer. TMZ skriver at alle inkludert piloten er døde.

Det var Bryants private Sikorsky-helikopter som styrtet og til tross for at help kom til stedet raskt var ingen av de ombord mulig å redde.

Kobe Bryants kone Vanessa og hans fire døtre var ikke om bord i helikopteret.

Bryant er regnet som en av de største NBA-spillerne gjennom tidene. Han la opp i 2016. – Politiet i LA bekrefter at fem personer er bekreftet døde etter en helikopterulykke i Calabasas, som er en by i Los Angelses-området.

Kobe Bryant er en legende i LA Lakers, spiller gjennom 20 sesonger, og en av de beste basketballspillerne gjennom tidene.

Han scoret imponerende 33 643 poeng, noe som gir han fjerdeplassen på toppscorerlisten gjennom alle tider i NBA – så sent som natten før hans død ble han hyllet av LeBron James. James vil heller hylle Bryant enn å snakke om sine egne prestasjoner: «Jeg er bare glad for å bli nevnt i sammenheng med Kobe Bryant. Han er en av de beste basketballspillerne gjennom tidene, og han er en av de beste spillerne i Lakers historie».