Pål Alexander Kirkevold

Da Lars Lagerbäcks tok ut sine 25 spillere til vennskapskampene i mars la vi fort merke til at en person manglet på listen. – Pål Alexander Kirkevold som bøtter inn mål i den danske superligaen. 

Vi slo oss til ro med at det kun er treningskamper og da skal landslagssjefen ha mulighet til å prøve ut ulike varianter.

Les: Endelig god nok for Norge igjen

Det er bare en i dansk superliga som har scoret flere mål så langt, Nordsjællands Emiliano Marcondes har banket inn 17 mål mens Pål Alexander Kirkevold ligger på 16. Etter en periode med måltørke er han tilbake igjen i god gammeldags målscorer tempo.

Den norske måltyven har snakket med den danske avisen BT og fortalt han er klar for en større klubb. Han trives godt i Hobro og har vist det med å skrive under en langsiktig avtale. – Hobro vil tjene godt på at de etter å ha lånt han ut til Sarpsborg trodde på han i en periode hvor veldig få andre gjorde det.

Les: Kirkevold har vokst seg ut av Danmark

Kirkevold til BT: «Jeg går for å bli toppscorer i serien. Jeg vil ha minst 20 mål denne sesongen»

«Skjer det, bedrer jeg utvilsomt mulighetene for å komme til en klubb i en av de større ligaene i Europa. Det er ingen hemmelighet at jeg føler meg klar for nye utfordringer, selv om jeg fortsatt er glad for å spille for Hobro»