Exit dieser Richtung?. (foto: dortmund, twitter)

Når en klubbdirektør trekker frem de myke verdiene for å beskrive hvordan treneren gjør jobben sin, da er det garantert dårlige tider for klubben.

For i fotballens verden er det de harde faktaene som ruler: Sjanser, scoringer, baklengs, poeng, plassering på tabellen eller i cupen. Borussia Dortmund valgte å gi Lucien Favre skylda for at klubben denne sesongen ikke viste tegn til å bli best i verden. Så mens Erling Haaland var på rehabilitering etter skade, forsvant franskmannen som de siste sesongene hadde satt Dortmund skikkelig på kartet.

Les: Italiensk media: Pochettino går for målmaskinen United glemte

Inn kom asssistent Edin Terzic for å rydde opp i feilene Favre tydeligvis hadde gjort. To måneder senere er Dortmund på en 6. plass, fire poeng unna Champions League-kvalik. På spørsmål om ikke Terzic også burde finne seg noe annet å gjøre, kom den myke beskrivelsen fra Dortmund-dirktøren som bør få alle til å bli mistenksomme.

-Hver dag kan vi se hvordan Edin Terzic jobber med spillerne både profesjonelt og følelsesmessig. Han jobber omhyggelig med tingene, og han behandler problemstillinger åpent og ærlig. Vi har derfor absolutt ingen kritikk av jobben han utfører, sier Sebastian Kehl til Kicker.

Les på F7: 60 års jubileum for ikon-bil

Dermed er situasjonen på managersiden hos Dortmund rosenrød og harmonisk frem til sommeren. For oss blir dette en sterk kontrast til vinnerskaller som Erling Haaland som er med for å vinne, vinne mer og vinne mest.

Spørs om Haaland ikke er tapt allerede til sommeren når en av gigantene med en gigant av en manager blar opp det som trengs.

Les: Manchester United har muligheten til signaturen som må bli historisk