Vi vet alle hvor trangt det kan bli når man er ute og flyr

Cristiano Ronaldo har gjort klart sitt ønske om å forlate Manchester United, og siden den gang har det vært flere europeiske giganter som har blitt koblet til ham. – Han satte seg på flyet i går og reiste tilbake til Old Trafford for å prøve å forhandle frem en exit.

Atletico Madrid er en av klubbene som har vist interesse, og Ronaldos kjæreste, Georgina Rodriguez, har nettopp fyrt opp ryktebørsen med å overraskende «følge» Carla Pereyra, kona til Los Colchoneros-trener Diego Simeone på Instagram.

Les: Gary Neville ber Frenkie De Jong å ta rettslige skritt mot Barcelona

Cristiano har ikke tilbud som strømmer inn. Han kommer ikke tilbake til Juventus, og Paris Saint-Germain har lenge utelukket muligheten. Bayern München har gjort det samme.

Derfor ser Atletico ut til å være det beste alternativet for den portugisiske stjernen, og han ville også være tilbake og spille i Madrid, en by han kjenner og gjerne vil komme tilbake til. – Men enda viktige kjæresten Georgina Rodriguez stortrives i Madrid en by man i større deler av året enn i Manchester kan kle seg i flagrende gevanter.

Les: Nordi Mukiele ferdig hos RB Leipzig – nå venter spill med de STORE stjernene