Napoli-spiller: Anfield er oppskrytt!

Vi kjente ikke noe, vi. (foto: napoli, twitter)

Det har vært pratet om Anfield-atmosfæren som får motstanderne til å skjelve når du skal ut gjennom spillertunnelen. Foran kveldens Champions League-kamp er det en nederlender som syntes Anfield er oppskrytt.

Dries Mertens.

Napoli-spilleren er alt annet enn skremt når den italienske klubben skal ut og kjempe mot Liverpool og deres supportere.

Hvertfall én som ikke lar seg skremme. (foto: napoli, twitter)

Les: Liverpools store dilemma mot luringen Ancelotti

-Et av mine sterkeste minner fra tiden i Utrecht var da vi kom til Anfield for å spille kamp og ble møtt av skiltet: «This is Anfield». Alle spillerne pratet om det, så jeg syntes det også var stort. Men så kom jeg gjennom tunnelen og spurte meg: Hva er det som er så spesielt? De andre spillerne fortalte meg at jeg måtte ha gått glipp av noe. I andre omgang kikket jeg rundt meg på denne lille stadionen og spurte meg selv: Hva er så spesielt med dette? sier Mertens ifølge The Times.

Anfield er ikke noe sammenlignet med Italienske stadioner. (foto: napoli)

Vi tenker Anfield på tirsdag skal vise Mertens at det gjør vondt å komme til Liverpool.

Les: Fem Manchester United-spillere borte fra trening