Far og sønn de Laurentiis

Napoli har sluttet å vinne kamper, forholdet mellom manager og eier er på frysepunktet og nå har klubben begynt å straffe spillerne side. Allan Marques Loureiro bedre kjent som «bare» Allan fikk en bot på 200 000 euro for hans sammenstøt med eier og president  Aurelio De Laurentiis ‘sønn Edo.

Presidenten plasserte nylig troppen sin i «straffetrening» uken før den internasjonale pausen, men et mytteri mot avgjørelsen og trøbbel etter Champions League-kampen mot RB Salzburg får etterspill.

Les: Solskjær: «Forskjellen fra forrige sesong er enorm»

Allan er den spilleren som blir hardest rammet, selv om artikkel 11 i en tariffavtale mellom spillere slår fast at en bot “ikke kan overstige 25 prosent av brutto månedslønn”.

I følge Gazzetta dello Sport er den brasilianske midtbanespilleren blitt beordret til å betale tilbake halvparten av sin månedlige lønn.

Sanksjonene – i henhold til Corriere dello Sport – står i forhold til alvoret i hvert enkelts oppførsel, så Allan vil måtte betale 200 000 euro etter at han hadde gått i strupen på De Laurentiis ‘sønn og visepresident Edo.

Il Corriere legger til hvordan bøtene varierer fra 22 000 euro opp til 225 000 euro til sammen bøter 2,5 millioner euro. Sanksjonslisten er sendt til troppen, og flere av spillerne skal ha tatt kontakt med sine advokater og agenter og forbereder sitt forsvar.

Napoli utvidet sitt seiers løse løp til seks kamper på lørdag etter at de trakk 1-1 med AC Milan. Klubben er for øyeblikket ute av spill i Europa nede på en 7.plass i Serie A.