Bestemm deg, din drittunge.

Lorenzo Insagne er en av de største stjernene på Napoli. Dette vet han utmerket godt og nekter å akseptere behandling som ikke viser respekt for dette.

I sommer svirret det rykter om at 28-åringen ikke lenger trivdes hos Napoli. Med unntak av noen kortere utleieopphold på starten av karrieren, har Insigne vært fast brikke hos Napoli siden 2010.

Les: Steven Gerrard er nå «The Man» i Skottland

Nå sørger kapteinen selv for å forsterke ryktet om at en exit ligger og lurker. Det var etter å ha blitt forvist til benken mot Brescia at spissen slang med leppa i øst og vest og rakket ned på manager Ancelotti.

Ordbruken har nå fått Napoli-eier Aurelio De Laurentiis til å henge skittentøyvasken utenfor garderoben.

-Jeg forstår ikke hvorfor han ikke er fornøyd i Napoli. Han er en stor spiller, det skal han ha. Men hvis han tenker at eventyret med Napoli er slutt nå, så må han si det tydelig, sier de Laurentiis ifølge Football-Italia.

Les på Popidol: Bokselegende sjokkerer: – Jorden er flat

Befriende klar tale, som ikke blir noe mindre klar når eieren fortsetter:

-Han har aldri hatt et godt forhold til sine managere. Jeg vet ikke hva problemet hans er akkurat nå. Jeg elsker ham, men hvis han har problemer, så er det han som må komme over det. Det ville ha vært bedre hvis han kunne bli voksen og fortelle oss hva han vil, avsluttes det fra styrerommet.

3 scoringer og 3 assist på seks Serie A-kamper vitner om en stjerne, men ifølge eieren også en drittunge, på godt norsk.

Les: Skadad Neymar försöker vinna tillbaka PSG-supportrarna (svensk)

Ikke akkurat et godt bidrag til kommende jobbsøknader utenfor Napoli, Insigne.