Walking art.(foto: nainggolan, twitter)

Etter fire år hos Roma og med mer enn hundre kamper for klubben, skulle vi tro at forholdet mellom klubb og spiller skulle være godt etablert. Nå fyrer belgieren løs mot sin tidligere arbeidsgiver.

Radja Nainggolan er fargerik både på og utenfor banen. Etter tro tjeneste for den romerske klubben siden 2014, hadde belgieren forventet en helt annen avskjed. Ifølge ham selv, spilte klubben et skittent spill.

-Jeg er skuffet over flere av deres handlinger som jeg ikke kan akseptere. De gjorde ting uten å si det til meg, slik ekte menn ville ha gjort det. Jeg fant ut at Roma var enig om min overgang til utenlandske klubber som jeg aldri ville ha akseptert, sier en bitter Nainggolan ifølge Gazzetta dello Sport.

Les på F7: Trenerlegende: «I fremtiden stemmer du ut spillere på sosiale medier»

Det endte med en overgang til rivalen Inter Milan. Plaster på såret må være at hans nye klubb har fått skikkelig fart i Serie A og har foreløpig lagt Roma bak seg.

Vi gleder oss til Inters kamper mot Roma fremover.

Les: Neymar er langt fra ferdig med Barcelona